Címkék: kapcsoló teljesítmény, Kapcsolóüzemű Tápegység, switching switch power supply, Olcsó power kapcsoló, Magas Minőségű kapcsolóüzemű tápegység, China switching switch power supply Suppliers.

Ft43 326
  • Készleten
  • e656


  • Kimeneti Teljesítmény: 301 - 400W
  • Kimeneti Áram: 0-1A
  • Kimeneti Frekvencia: 50Hz
  • Kimenet Típusa: Egyetlen
  • Modell Száma: HSPY-400-1

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Csomag Súlya: 2.0kg (4.41lb.)

400V 1A állítható javult túlterhelés rövidzár, túlmelegedés elleni védelem mikroszámítógépes vezérlés kapcsolóüzemű tápegység

Szolgáltatás: 1. Ez a tétel egy új, moduláris állítható tápegység, az első szakaszban a kapcsolóüzemű tápegység, lineáris power stage ez a váltás pedig lineáris tápegység, mint egy nagy pontosságú, hullám, magas stabilitás, nagy hatékonyságú, magas frekvenciájú sugárzás interferenciája, alkalmakra funkciók. Hatékonyan megoldja, lineáris tápegység, alacsony hatékonyság, magas kalóriatartalmú, kapcsolóüzemű tápegység gyűrűző nagy probléma, lineáris tápegység kapcsolóüzemű tápegység tökéletes kombináció. 2. Termék állítható DC tápegység, feszültség, áram, folyamatosan állítható, folyamatos áramlását szabályozó automatikus konverzió a nagy pontosságú DC stabil tápegység, a kimeneti feszültség 0 v a transzfer, önkényesen kiválasztott belül a névleges tartományban, a jelenlegi korlátozó védelmét pont lehet önkényesen kiválasztott, a kimeneti teljesítmény folyamatos üzemmódban állítható belül a névleges tartományban. Feszültség, áram kimeneti beállítások az LCD-képernyőn megjeleníthető egyszerre 3. Javult túlterhelés rövidzár, túlmelegedés elleni védelem áramkör; ventilátor nélküli kialakítás, a csend, nem a zaj;transzfer design, könnyen beállíthatja a feszültség kimeneti áram értéke 4. Ezt a terméket fogad el mikroszámítógépes vezérlés, számítógép kapcsolat lehet önkényesen a kívánt feszültség, illetve az aktuális értékeket. Közös a piac szabályozó transzformátor relé szabályozott nyomásszabályozó DC tápegység, mint egy nagy pontosságú, hullám, magas stabilitási jellemzőit. Alkalmazás: 1.ez a termék egyedi váltás, valamint lineáris tápegység teljesítmény portfólió programozható funkció is széles körben használják a tudományos kutatóintézetek, laboratóriumok, automatikus teszt berendezések, elektronikus teszt berendezések, gyártósorok az ellenállás, relék, motorok, egyéb elektronikus alkatrész kifinomult, rutin vizsgálatok, elektrolitikus kondenzátorok kifinomult, amely lehetővé teszi, tantál kondenzátorok, hírközlési berendezés, automatikus öregedés berendezés, valamint minden szükséges DC tápegység alkalmazások. Ez a tökéletes védelmi áramkör, hogy jobban megfelelnek a felhasználók egyszerű, könnyen használható követelmények, nagyon dicsérte a felhasználók által 2.Ez a termék közvetlenül csatlakoztassa a PC-n keresztül speciális szoftver irányítja a kimeneti feszültség pedig a jelenlegi értékek, lehet valós időben nyomon a számítógép hatalom a dolgozó állam, annak érdekében, hogy pontosan megértsék, a teher jellemzői 3.Ez a termék elérhető PLC vezérlés, vezérlés tápfeszültség kimeneti feszültség, illetve áram.


Waterdelta
2018-01-26
5/5
this power supply really good!!! кз voltage at 400 v-real it!!! пилотаж top. och recommend.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek