Címkék: puha ferritmag, ferrit mag, puha ferrit, Olcsó puha ferritmag, Magas Minőségű ferrit mag, Kína puha ferrit Szállítók.

Ft6 166
 • Készleten
 • e1451


 • Alkalmazás: Ipari Mágnes
 • Kompozit: A
 • Forma: A
 • Típus: A
 • Modell Száma: A
 • A Lyukak: No

 • Készülék Típus: sok (20 db/lot)
 • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
 • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Figyelem: ez a fajta ferrit mag nem egy mágnes,ez nem mágneses. a vas nem lehet adszorpciós.

Termék Neve: Ferrit gyöngy

átmérő : 10mm

magasság : 40mm

ALKALMAZÁS: A. nagy teljesítményű DC jel átviteli jel szűrése B. köztes frekvencia transzformátor,tekercs, valamint fojtó tekercs

Tudod,

Az egyik: Kérjük, írja le megfelelően, hogy az oldal méret venni, a szerint, hogy a méret a mágnes eladási egység, mm (milliméter), mágneses pozitív, illetve negatív eltérés, ne vegyél képzeltem!

Kettő: a Képek 100%-os természetbeni lövöldözés miatt külső fény, kamera gyújtótávolság tényező, fizikai, mind a képet, lehet, hogy más, vagy a megjelenés színe, mint a termék tételek jelennek meg kicsit más, normális jelenség, nem befolyásolja a használatot, a kép csak tájékoztató jellegű , kérem érvényesül eléggé.

Három: a Gyűrű törékeny, ellenőrizze, hogy amikor a futár felszíni mágneses ép majd jelentkezzen, ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Négy: az Őszinteség az eladó a hagyományos megértése, hogy az erény egy vevő. Minden problémát meg lehet beszélni bármilyen problémát meg lehet oldani. A megvásárolt termék bármilyen problémája van, az első alkalom, hogy lépjen velünk kapcsolatba, segítünk megoldani először.

Szintén ismert, hogy a mágneses ferrit gyöngy, az általánosan használt anti-zavaró elektronikus áramköri alkatrészek, nagyfrekvenciás zaj van egy jó gátlás, általános használata ferrit anyagok ( Mn - Zn ) készült.

Gyűrű a különböző frekvenciákon különböző impedancia jellemzők, általában az alacsony frekvencia impedanciája nagyon kicsi, ha a jel frekvencia növekedésével impedancia mágneses teljesítmény drasztikusan.

Mindannyian tudjuk, hogy minél magasabb a frekvencia, annál valószínűbb, hogy sugárzik ki (vásárolni magas minőségű számítógép alváz, hogy csökkenti az elektromágneses szivárgás), majd az általános jel vonalak nem pajzs, akkor ezek a jelvezetékek lett nagyon Jó antenna fogadására mindenféle zűrzavar környezet, a magas frekvenciájú jelek, ezek a jelek volna egymásra a jel átvitel, még változtatni az eredeti hasznos jel továbbítására. Szóval a gyűrű akció, úgy, hogy a normális hasznos jel által jó, hanem nagyon jó elnyomás, a magas frekvencia az interferencia jelek, valamint az alacsony költség.

Szóval mindenki a monitor jel sort, USB-Kábelt, még a high-end billentyűzet, egér szempontból a típusú műanyag darab, egy gyűrű nem meglepő.

Gyűrű fordul választani

Az egész köteg kábelen keresztül egy ferrit gyöngy minősül közös mód megfojtani, ha szükséges, az is lehet, hogy a gyűrű tetején a kábel körül néhány fordulattal. A több fordul, az alsó frekvencia az interferencia elnyomás, a jobb, a magasabb frekvenciájú zajt, miközben a gyenge gátlás. A projekt tényleges szerint a jellemzők a beavatkozás jelenlegi frekvenciájú mágneses gyűrű forgatásával állítsa be a fordulatok száma. Általában, ha széles-sávú interferencia jelek, beállíthatjuk, hogy mind a kábel gyűrűt, minden mágneses körül különböző fordul, így egyszerre elnyomja a magas frekvencia az interferencia, alacsony frekvencia az interferencia. Hatásmechanizmus szempontjából a közös mód fojtó tekercs, annál nagyobb az ellenállás, annál inkább nyilvánvaló, hogy a hatása beavatkozás visszaszorítása. A közös mód fojtó tekercs impedancia a közös mód induktivitás Lcm = jwLcm, nem nehéz belátni, hogy a képlet, a zaj egy bizonyos frekvenciájú mágneses induktivitás nagyobb, annál jobb. De a valóság nem ez a helyzet, mert a tényleges gyűrű is parazita kapacitás, valamint a létezés párhuzamosan a tekercs. Amikor szembesül magas frekvenciájú zaj, a kondenzátor kapacitás kicsi, a mágneses induktivitás a rövidzárlat, hogy a közös mód fojtó haszontalan.


Okieswizard
2018-03-22
5/5
thanks
Allan Mhine15
2017-11-28
5/5
Everything is OK. I am very satisfied . Goods very well packed.
Lindaski23
2017-11-28
5/5
Everything is OK. I am very satisfied . Goods very well packed.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek