Címkék: érzékelő csatlakozó, érzékelő érzékelő, hőmérséklet érzékelő, Olcsó érzékelő csatlakozó, Magas Minőség érzékelő szenzor, Kína érzékelő hőmérséklet Szállítók.

Ft1 673
  • Készleten
  • e1180


  • Márka Név: SKTOO

  • Csomag Méret: 6cm x 4cm x 4cm (2.36in x 1.57in x 1.57in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.05kg (0.11lb.)

a Poson 99 volkswagen santana 2000 kicsi efi hőmérséklet-érzékelő csatlakozóját hőmérséklet-érzékelő

Kérjük, vegye figyelembe: a vásárló felelőssége, hogy biztosítsa a megfelelő rész elrendelte. Kérjük, az autó az alábbi táblázatban felsorolt, valamint, hogy a rész az érzékelő mérkőzések alatt nem fogadunk el visszatér a megrendelt cikkek véletlenül! Azáltal, hogy egy ajánlatot, ön megerősíti azt, hogy ellenőrizte, hogy a kompatibilitás A legjobb módja annak, hogy ellenőrizze a kompatibilitást, hogy ellenőrizze a rész a régi készüléket, ha lehetséges, vagy lépjen kapcsolatba a fő kereskedők számára a szükséges rész száma. 1.Közvetlen online fizetés.lásd:

2.Győződjön meg arról, hogy minden információ helyes.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha akarod változtatni a címet,ha nem,csomag elveszett, vagy vissza Kínába,vevőnek kell fizetnie a veszteség. Mind az áru ellenőrzött, megígértük, nem minőségi probléma a szállítás előtt.ha a termék minőségi probléma,a vevőnek kell mutatni a Termék Címkéjén,amennyiben a csomag nos,meg kell fizetni a szállítási költséget vissza. Megjegyzés: Ha az árut vissza nem a miénk,akkor dobd el! nincs visszatérítés! nem elküldeni neked!Kérjük, győződjön meg arról, hogy az árut vissza a miénk! Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos.Kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. szállítási adatok: 1.ezek az idő, hogy a hajó keresztül china post. 2.tudjuk újra elküldeni a csomagot, vagy a visszatérítés, ha a csomagot vissza. 3.kérjük, chak a CÍMÉT gondosan, amikor a feldolgozás érdekében.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek