Címkék: vevő, vevő monitor, Olcsó vevő, High Quality receiver monitor.

Ft23 551
  • Készleten
  • e1011


  • Márka Név: TAROT-RC
  • Méret: Dragonfly 48CH Battle Diversity Receiver w/ Built-in Monitor
  • Modell Száma: Szitakötő 48CH Csata Diversity Vevő w/ Beépített Monitor
  • Drónok Tartozékok Típus: Motor
  • Tömeg: Dragonfly 48CH Battle Diversity Receiver w/ Built-in Monitor

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
  • Csomag Súlya: 0.5kg (1.10lb.)

Hallgatjuk az ügyfelek számára. Ez egy follow-up változata egy másik . Figyelembe véve, hogy az alumínium, CNC megmunkált shell verzió nem versenyképes áron, tettük ezt az újat, hogy állandóan majdnem ugyanazokat a funkciókat, míg a sokkal kisebb a költség.

48 csatorna raceband, beépített monitor, DVR, szín-kódolt csatornák, valamint még sok más. Ez a sokszínűség vevőt keres?

Plug and play. A két beépített két vevők magas érzékenység -95dbm ami sokkal magasabb, mint a más vevők. Automatikusan megkapja a legjobb jel maximalizálja a lefedettséget.

Beépített 1.54" monitor azonnali, amelyen látható, hogy a bemeneti feszültség, frekvenciasáv, illetve a csatorna a képernyőn. Te is könnyen megfigyelhetjük a csatorna interferencia. Továbbmenve, mi használ a monitor a kiváló minőségű, ásványi üveg, amelyek széles körben elterjedt az órákat, hogy ellenőrizze, hogy a monitor nem lesz karcos.

A Szitakötő Diversity Vevő a dual video kimenet, könnyű csatlakoztassa a különböző eszközök. Ez a funkció a DVR fájlok védelme, amely automatikusan menteni a felvételt, még hirtelen kikapcsol.

Könnyen használható gombot a csatorna autoscan. Csatorna keresés jön memória funkció, nem kell keresni minden alkalommal. Műszaki adatok: Kap Frekvencia: ISM 5.3 GHz-5.95 GHz-es, 48 CH üzemi Feszültség: +7.0 V~+26.0 V, USB 5.0 V Áram: Videó kimenet: 1V±0.2 Vp-p/75Ω Audio kimenet:0.5 ~ 2.0 Vp-p/10KΩ Kimenet: RF1, rf2 válaszjelet TV Szabvány: PAL/NTSC/SECAM (Automatikus) Vezeték nélküli vevő érzékenység: Antenna csatlakozó: SMA Jellemzők: Támogatja a 6 zenekarok 48 csatorna raceband. 7-26v széles bemeneti, lehet USB-ről táplált is. DVR fájlok védelmére. Automatikus mentése a felvétel még hirtelen kikapcsol. Kettős videó kimenet, könnyű csatlakozás a különböző eszközök. Beépített 1.54" monitor azonnali kijelzőn. Csatorna beállítása különböző LED színek, valamint a mód seletable, hogy mutassa meg a saját personablity. Csatorna keresés jön memória funkció, nem kell keresni minden alkalommal. A vevő érzékenysége -95dbm, magasabb, mint a másik vevő. Firmware frissíthető. 48 Csatorna Verseny Zenekar

Hogyan kell használni a Szitakötő Diversity Vevő Rövid nyomja meg a "Banda", a változó együttes.

Rövid nyomja meg a "Power" a csatornát vált.

Rövid nyomja meg a "DVR" a DVR-felvétel.

Rövid nyomja meg a "Manual" OSD.

Hosszan nyomja meg a "Power", hogy be-vagy kikapcsolása.

Hosszú nyomja meg a "DVR" be visszajátszás módban, majd nyomja meg a "Banda" felfelé, majd nyomja meg a "Power" - hoz mozog lefelé irányuló, rövid, nyomja meg a "DVR" játszani, nyomja meg hosszan a törölni, nyomja meg röviden, hogy erősítse meg a törlést, majd nyomja meg a "manual", hogy a kilépés. Játék közben, a felhasználó nyomja meg a gombot a mozgó felfelé vagy lefelé gyors előre-vagy visszatekerés a videót.

Hosszan nyomja meg a "Kézi" opciót kézi beállítást, majd nyomja meg a "Banda" felfelé, majd nyomja meg a "Power" - hoz mozog lefelé, nyomja meg a "DVR" adja meg. Felfelé, illetve lefelé, hogy állítsa be a paramétereket, nyomja meg a "DVR" gombot, majd röviden nyomja meg a "Manual", hogy a kilépés. A Firmware Frissítése: 1.Csatlakoztassa az USB kábelt a számítógéphez. (Ne kapcsolja be a vevőkészüléket)

2.Nyomja meg a REC/PLAY gombot, majd kapcsolja be a vevőegységet. Látni fogja, egy USB-meghajtóra körül 100KB-8MB. Tedd a firmware frissítés (SJRC806-ENC.bin), hogy az USB root majd kapcsolja ki. Majd frissíteni, ha a hatalom a legközelebb.

Beépített 1.54" monitor azonnali, amelyen látható, hogy a bemeneti feszültség, frekvenciasáv, illetve a csatorna a képernyőn. Te is könnyen megfigyelhetjük a csatorna interferencia. Továbbmenve, mi használ a monitor a kiváló minőségű, ásványi üveg, amelyek széles körben elterjedt az órákat, hogy ellenőrizze, hogy a monitor nem lesz karcos.

Csatorna beállítása különböző LED színek, valamint a mód seletable, hogy mutassa meg a saját personablity.

Kettős videó kimenet, könnyű csatlakozás a különböző eszközök.

A szükséges kábelek, kiegészítők szerepelnek. Kérjük, a megjegyzés, hogy az antennák nem tartalmazza.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek